VI UDYDER SERVICE til

DIN VIRKSOMHED


Erhvervskunde

Trænger din virksomhed til en kærlig omgang? Så tilbyder Seerup Vinduespolering erhvervspolering på hele Sjælland og Lolland-Falster.  Vi pudser blandt andet institutioner, virksomheder, hoteller, restauranter, butikker mm. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, så vi har prøvet lidt af hvert. Uanset om du skal have pudset facader på en bygning med flere etager eller blot et lille vinduesparti, så klarer vi opgaven.

 

VORES KUNDER ER VORES STØRSTE AKTIV

Så vi bestræber os på altid at levere en service udover det sædvanlige, og vi forlader aldrig en vinduespolering før, at vi 100 % tilfredse med resultatet.

Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen, hvilket sikrer din virksomhed et flot resultat hver gang. Vi har styr på materialer, udstyr, sikkerhed og teknikker, så dine ruder efterlades uden striber, snavs eller pletter.

 

Få en fast serviceaftale

Vi tilbyder alle vores kunder en serviceaftale, hvor vi kommer og pudser vinduerne med et fast tidsinterval. På den måde er I fri for at bekymre jer om tidsbestilling og lignende, hver gang vinduerne trænger til en polering. I bestemmer selv, om I ønsker vinduespolering 1 gang om ugen, eller f. eks. hver 4, 8 eller 12 uge, eller et helt andet tidsinterval - det er op til jer. I får også altid besked fra os, inden vi kommer.

 

Husk rene rudepartier og glasfacader efterlader altid det bedste førstehåndsindtryk af virksomheden!


INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Det er nemt og hurtigt at indhente et tilbud hos Seerup Vinduespolering.

Brug bare kontaktformularen herunder, eller kontakt os på telefon 702 702 46
Fortæl os om dine ønsker og behov, så finder vi en løsning på opgaven, og sammensætter et godt tilbud til dig!

 
Hvilken type kunde er du? *